Anderen over Ilma

Ervaringen moet je beleven, je kunt ze niet bedenken.

Anderen over Ilma

Lees hier verschillende ervaringen en reacties van mensen op een behandeling/workshop/cursus van Ilma.


“Grote dank voor de inspirerende en spirituele avond. Ik heb veel geleerd over mezelf en hoe de kwetsbare ander in liefde en respect met begrenzing toe te laten en te benaderen. Dit neem ik zeker mee!”


“Zo observerend heb je de juiste snaar bij ons allen geraakt. Compliment!”

Mooie woorden na een ‘new life massage’


Je kleine in gedachte bij je
Even een moment voor jezelf
Je lijf heerlijk tot rust laten komen
Gedragen op de massagetafel
Bewust van je lichaam en de kracht ervan
Kwetsbaar en trots
Voel de warmte, de handen
Vertrouw op dat er nog eindeloze verwen-minuten zijn
En dan; een herboren mama

Leven na kanker


“Na overval van de diagnose borstkanker en de roller coaster van de behandeling is het tijd om in te dalen, de omvang te beseffen en te ervaren dat alles er mag zijn: dit ben ik ook! Er is je veel afgenomen, maar er is je ook veel gebracht. Die synthese ervaar je onder de liefdevolle, wijze handen van ilma. Als een dans vloeit dat naar je toe.”


“Ilma heeft diep vanbinnen mij het antwoord zelf laten vinden. Door zacht mijn lijf en mijn emoties aan te spreken met haar handen. Kon ik in die moeilijke tijd weer orde brengen en voelen wat voor mij de beste keus was. Vertrouwen.”

N.a.v. workshop ‘aanraken op de grens, terminale zorg’:


“Een reactie op de fijne avond bij jou. Ik vond het heel bijzonder, dat het zo vertrouwd was, de sfeer en onderling. Kon niet beter en er is weer een nieuwe dimensie in ons werk. Heel hartelijk bedankt, ik verheug me op de volgende avond.”

Bedankje na een ‘Bliss massage’

“Ik heb jou werkwijze als zeer prettig ervaren, het eerst even kunnen luchten van je hart door over bepaalde dingen te praten vond ik fijn. Je bouwt alvast een soort vertrouwensband op.
(…)
Je adem brengen naar een deel van je lichaam, ik dacht even; hoe kan ik dit doen? Maar het ging eigenlijk vanzelf, en ik kon goed voelen welke plekken in mijn lichaam nog erg gespannen waren en welke juist ontspannen.
(…)
De laatste week slaap ik een stuk beter hierdoor, ik had dit zelf niet kunnen bedenken.”

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!