Voor de bruid

Nu tijd voor verbinding. Na het kleine woordje ‘ja’. Alle liefde en geluk voor vandaag en nog lang daarna.
Jip.

Daar komt de bruid

Het stralende middelpunt

De grote dag

Jij hebt JA! gezegd op de grote vraag, of misschien ben jij degene wel die de stoute schoenen heeft aangetrokken en de vraag heeft afgevuurd. Hoe dan ook: jullie gaan trouwen! Allereerst natuurlijk onze hartelijke felicitaties. Hoe jullie dag ook wordt ingevuld, dat ‘ie bijzonder wordt staat vast.

Als bruidje kun je terecht bij Ilma (Total Trip Style) voor haar en make-up om van jou een stralende bruid te maken. Alles natuurlijk aangepast aan jouw wensen.

Yes, I do

We starten met een proefsessie. Samen met jou bespreken we de wensen. De kleuren, hoe ziet jullie dag eruit, wat vind je mooi en wat absoluut niet. Houd je van opgestoken, stijl of juist krullend. Alles komt aan bod zodat we goed van elkaar weten wat er te wachten staat op DE grote dag.

Op de dag zelf kom je voor jouw bruidskapsel en bruidsmake-up ‘voor het echie’. Met de ‘Assepoesters frambozen ampul’ vooraf, die de poriën verfijnen en een perfecte basis vormt voor een stralende bruidsmake-up.

Mogelijkheden & Prijzen

Bruidsarrangement mirror morror (make up en haar): €180,-

Dit arrangement is eventueel uit te breiden (minimaal een week van tevoren) met een lekkere gelaatsbehandeling (oppepper van het gelaat en decolleté) en gemodelleerde wenkbrauwen. Dit kan al vanaf €50,- Eigenlijk kun je het zo gek en zo duur maken als je zelf wilt. Tip! Ook lekker voor de bruidegom en wat dacht je van een massage ‘the day after’?

Reserveren of meer weten? Neem contact op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!