Metamorfose

“Het gaat niet om wat we zien, maar hoe we naar iets of iemand kijken.”
Ilma Trip

Metamorfose

Tot in de puntjes verzorgd

Wat houdt het in?

De metamorfose is één dag, een dag van nieuwe ontdekkingen en inzichten. Wanneer je bij me komt, komen we alles tegen. Wat vraagt het leven nu van je, wat heb je nodig of wat wil je ontdekken bij jezelf? We doen een kleurenanalyse; welke kleuren doen wat met je en welke juist niet. We bekijken je stijl; wat past bij je en wat niet. We gaan na welke make-up je gebruikt en lopen de toppers en floppers uit je kledingkast langs. Ik geef praktische tips voor kleding, haar en make-up, het totaalplaatje! Bij voldoende tijd lopen we ook nog kleding- en lingeriewinkels binnen. Het gaat niet om een verandering, maar om het onderstrepen wat ik in jou zie en waar jij je goed bij voelt.

Wat doet het voor je?

Je leert nog meer over jezelf dan dat je al wist. Je ontdekt welke kleding je goed staat, welke kleuren passen bij je gezicht en je lijf, welk kapsel de vorm van je gezicht het beste complimenteert en hoe je het beste make-up kunt aanbrengen. Een verwendag waarin je in het zonnetje wordt gezet en die je afsluit met een mooie foto van jezelf. Een kleurenwaaier krijg je mee naar huis zodat je ook thuis aan de slag kunt!

Een perfect uitje voor ouders met dochters, vriendinnen, zussen of collega’s! Maximaal 4 personen per dag.

Mogelijkheden & Prijzen

De kosten voor een dag metamorfose zijn €120,-. Dit is inclusief het advies en de kleurenanalyse, waarbij Ilma echt met jou op zoek gaat naar wat je graag wilt uitstralen. De prijs is exclusief eventuele extra behandelkosten (indien gewenst).

Boek nu een ‘Metamorfose’ en ontdek jezelf opnieuw! Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

“Een vrouw die haar haar verandert, staat op het punt haar leven te veranderen.”
Coco Chanel

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!