Retraite Me Time

GOOI DE TROSSEN LOS!
Vaar het water over naar Terschelling. Een paar dagen los zijn van je dagelijkse leven, waarin je de tijd kunt nemen écht stil te staan bij wat jou bezighoudt. Op het eiland kun je door de verrekijker naar jouw leven kijken. Want soms is het nodig of fijn een pas op de plaats te maken. Door even stil te staan kom je verder.

Me time!

Even weggaan van huis, om thuis te komen bij jezelf… Een retraite op Terschelling helemaal gericht op jou.

Voor wie?

De retraite ‘Me time’ is bedoeld voor iedereen die een stevig steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij het loslaten van stress of verdriet, wanneer je voelt op een splitsing te staan of wanneer je een verandering wilt aanbrengen in je leven.

Tijdens de retraite krijg je weer helder zicht op jezelf, je overtuigingen en je emoties. We ondersteunen je bij het opruimen van belemmeringen met als doel dat een gewenste verandering tot stand komt. Wanneer jij verandert, verandert je leven. Kiezen voor een frisse, nieuwe koers is dus kiezen voor jezelf.

Voor jou!

Tijdens de retraite is er elke dag tijd voor je ingericht. Een compleet en evenwichtig programma gericht op jou. Het thema van de retraite kan vooraf bepaald zijn (lees hieronder verder) waar jij je voor kunt aanmelden. Andersom kan ook: het thema wordt afgestemd op jou (individueel) of op jouw samengestelde groep.

Er is aandacht voor: persoonlijke sessies, lichaamswerk, massage, dans en ademhalings- en visualisatietechnieken. Alles met als doel: laat los wat niet meer dient, kom thuis in je lijf en omarm je essentie.

Me Time ‘De verademing’

Data voorjaar 2019: maandag 11 t/m vrijdag 15 februari.
Vijf dagen om op adem te komen, te spelen, te voelen en te verbinden. Met jezelf en met andere vrouwen. Zodat jij je kracht (her)ontdekt, balans vindt tussen daadkracht en ontspanning, nieuwe dingen over jezelf leert en met zachtheid en stevigheid in je leiderschap staat.

Leiderschap wordt krachtiger wanneer het mannelijke en het vrouwelijke in ons met elkaar verbonden zijn. Voor vrouwen die hun mannetje staan in de zakelijke wereld is het vaak een uitdaging om contact te hebben en houden met hun vrouwelijke bron. Het voelt onwennig en kwetsbaar om verbinding met vrouwen te zoeken. Meestal was er geen voorbeeld van de kracht van het vrouwelijke in hun jeugd. Maar eenmaal ontdekt, ervaren ze de innerlijke rust en stevigheid, die voedend is voor zichzelf en anderen. Meer weten? Lees hieronder verder!

Me Time Special ‘Becoming the Authentic Woman’

Data 2019: 10 t/m 12 april
Sluit even je ogen en vaar in gedachten het water over naar Terschelling. Je bent een paar dagen los van je dagelijkse leven, want je voelt dat het nodig of fijn is om een pas op de plaats te maken.

De driedaagse ‘Me Time Special retraite – Becoming the Authentic Woman’ is bedoeld voor vrouwen die verlangen naar een diepere verbinding met hun vrouwelijke natuur en behoefte hebben aan een stevige vrouwelijke basis in zichzelf. Die zelfbewust in het leven willen staan, diep verankerd in hun vrouwelijkheid, hun vrouwelijke lichaam en innerlijke wijsheid. We staan stil bij wat het vrouw-zijn voor jou betekent. Iedere vrouw heeft haar eigen uitdagingen. Je hebt de vrijheid en ruimte om te verkennen, te onderzoeken, te verbinden, te delen en te verdiepen. Meer weten? Lees hieronder verder!

MOGELIJKHEDEN, PROGRAMMA & PRIJZEN
Lees hier alles over het programma en de kosten van de retraite Me Time, ‘De verademing’. Deze vijf verrijkingsdagen voor vrouwelijk leiderschap zijn samengesteld door: Ellen Draaier & Ilma Trip.

Lees hier alles over het programma en de kosten van de driedaagse retraite Me Time Special, ‘Becoming the Authentic Woman’. Dit evenement wordt georganiseerd door Petra Oord, Ilma Trip en Patricia Mecking.

Boeken? Neem contact op via mail of geef een belletje.
Interesse in een retraite op maat? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!