Retraite Me Time

GOOI DE TROSSEN LOS!
Vaar het water over naar Terschelling. Een paar dagen los zijn van je dagelijkse leven, waarin je de tijd kunt nemen écht stil te staan bij wat jou bezighoudt. Op het eiland kun je door de verrekijker naar jouw leven kijken. Want soms is het nodig of fijn een pas op de plaats te maken. Door even stil te staan kom je verder.

Me time!

Even weggaan van huis, om thuis te komen bij jezelf… Een retraite op Terschelling helemaal gericht op jou.

Voor wie?

De retraite ‘Me time’ is bedoeld voor iedereen die een stevig steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij het loslaten van stress of verdriet, wanneer je voelt op een splitsing te staan of wanneer je een verandering wilt aanbrengen in je leven.

Tijdens de retraite krijg je weer helder zicht op jezelf, je overtuigingen en je emoties. We ondersteunen je bij het opruimen van belemmeringen met als doel dat een gewenste verandering tot stand komt. Wanneer jij verandert, verandert je leven. Kiezen voor een frisse, nieuwe koers is dus kiezen voor jezelf.

Voor jou!

Tijdens de retraite is er elke dag tijd voor je ingericht. Een compleet en evenwichtig programma gericht op jou. Het thema van de retraite kan vooraf bepaald zijn (lees hieronder verder) waar jij je voor kunt aanmelden. Andersom kan ook: het thema wordt afgestemd op jou (individueel) of op jouw samengestelde groep.

Er is aandacht voor: persoonlijke sessies, lichaamswerk, massage, dans en ademhalings- en visualisatietechnieken. Alles met als doel: laat los wat niet meer dient, kom thuis in je lijf en omarm je essentie.

Me Time ‘Holistik Offline’

Data: zondag 14 t/m dinsdag 16 juli. Zomer retraite, drie dagen op adem komen op Terschelling.

“There is no Wi-Fi in the forest but you will find a better connection.”
Als je het contact met de innerlijke stilte in je verliest, verlies je het contact met jezelf. Wanneer je het contact met jezelf verliest, verlies je jezelf in de wereld. Je diepste besef van jezelf, van wie je bent, hangt nauw samen met innerlijke stilte. (Eckhart Tolle)

Prijs: €399,-
Coach: Ilma Trip
Locatie: hotel de Walvisvaarder

Meer weten? Lees hieronder het programma!

MOGELIJKHEDEN, PROGRAMMA & PRIJZEN
Lees hier alles over het programma en de kosten van de retraite Me Time, ‘Holistik Offline’.

Boeken? Neem contact op via mail of geef een belletje.
Interesse in een retraite op maat? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!