Stress Release

“Surrender to what is. Let go of what was. Have faith in what will be.”
Sonia Ricotti

Stress Release

Je kunt pas loslaten als je eerst hebt vastgehouden

Wat houdt het in?

De titel zegt het al: stress loslaten. Maar ja, dat is in de praktijk minder gemakkelijk dan dat het lijkt. In een wereld van deze tijd, waarin we altijd en overal internet hebben, 24/7 online zijn en de gehele dag mobiel bereikbaar zijn, is het een uitdaging om echt even ‘uit te tunen’. Om los te laten. En dit kan, soms onopgemerkt, stress met zich meebrengen.

De workshop ‘Stress release’ leert je om te gaan met grenzen, hoog gevoeligheid en stress management. Je leert optimaal gebruik te maken van de kracht van adem. Goed ademen is voluit leven. Wanneer je het ademhalingssysteem voor je laat werken, ervaar je een betere gezondheid, meer energie en minder stress.

Wat doet het voor je?

Je leert praktische en eenvoudig toepasbare technieken waarmee je je hoofd helder maakt en je lichaam ontspanning en energie geeft. Je leert je ademhaling optimaal te gebruiken en ontgift je lichaam op de meest natuurlijke manier. Na deze workshop heb je tools in handen voor het omgaan met stress, oude pijn en verdriet. Met als doel: balans, zowel fysiek als emotioneel, een versterkt immuunsysteem, een betere gezondheid en meer geluk!

Optimaal ademhalen vanuit je buik is een sterk wapen tegen stress. Het gelukshormoon wordt aangemaakt en het geeft je lichaam kracht om te herstellen en tot rust te komen. Ook kun je met een bepaalde manier van ademen onderdrukte emoties en oude pijn loslaten.

Kies voor Stress Release wanneer je:

♥ meer energie en vitaliteit wilt ervaren
♥ stress wilt verruilen voor ontspanning
♥ gezonder en fitter wil leven
♥ jouw emoties de baas wilt zijn
♥ voluit wilt leven en genieten

Praktisch

Tijdens een workshop Stress Release ontmoet ik je vier keer op een dinsdag van 16.00 tot 18.30 uur. De kosten hiervoor zijn €170,- (p/p) en dit is inclusief materiaal en een drankje. Een eenmalige sessie kan ook, per sessie 90 min. €80,-, eerste kennismaking €40,-.

Boeken of vragen? Neem contact op! Een andere dag en tijd is mogelijk in overleg.

TIP! Meditatie op muziek

Bij zonsopkomst of zonsondergang op het strandduin bij Midsland aan Zee mediteren op muziek onder professionele begeleiding van Ilma Trip (op aanvraag en bij voldoende deelname).

We staan of zitten anderhalf uur stil bij wat zich op dat moment aandient. Hiermee hernieuw en intensiveer je het contact met lichaam en geest. Even ‘zijn met wat er is’, de rust en ruimte op het duin ervaren en je lichaam op adem laten komen. Tijdens de meditatie omlijst de muziek de schoonheid en roept ons in het NU.

Meditatie op muziek kost €21,- per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop. Trek warme en gemakkelijk zittende kleding aan, alles is verder aanwezig. Boeken of vragen? Neem contact op! Dag en tijd is mogelijk in overleg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!