Vrouwen Workshop

“In mijn werk heb ik vrouwen zien opbloeien, nieuwe keuzes zien maken en zien transformeren tot godinnen. Ik geloof met heel mijn hart dat ook jouw vrouwelijke essentie gezien en gehoord wil worden.” Ilma Trip

Voluit vrouw zijn

Vrouwen workshop

Wat houdt het in?

Een workshop voor vrouwen waarin je de kunst van het vrouw zijn leert. Want een kunst is het! In de coaching staat jouw vrouwelijkheid centraal. Alle vrouwen hebben dat in zich, ook jij. Je leert hoe je jouw lijf en energie optimaal kunt inzetten om blokkades op te lossen. Je stapt uit je hoofd en legt de focus op je lijf. Het doel is om je eigen plaats in jouw systeem te versterken. Maar ook om je zelfvertrouwen, authenticiteit en vrouwelijk leiderschap te vergroten. Hiermee kun je het leven creëren waar je naar verlangt en dat bij je past.

Wat doet het voor je?

Je zult ervaren dat je in vrijheid je eigen keuzes kunt maken en (weer) durft te voelen wie jij werkelijk bent. Als mens, als partner en/of moeder, maar bovenal: als vrouw. Door open en eerlijk naar jezelf te kijken ‘herstel’ jij jezelf op verschillende vlakken: fysiek, emotioneel en spiritueel. Met als einddoel: je ontdekt jouw eigen vrouwelijk leiderschap. Je laat los wat niet meer dient, komt thuis in je lijf en omarmt je vrouwelijke essentie. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen. Je voelt je vrijer, opener en liefdevoller. Naar jezelf én naar anderen.

Wensen van vrouwen die je voorgingen:

♥ meer zelfvertrouwen krijgen
♥ minder denken en meer voelen
♥ balans tussen werk en privé creëren
♥ beter contact krijgen met hun vrouwelijke kant
♥ lef ontwikkelen om voor hun eigen verlangens op te komen en eigen keuzes te maken
♥ liefdevoller contact hebben met de mensen om hen heen
♥ plezier in hun leven terug krijgen na een scheiding, burn-out of ziekte
♥ meer genieten, van werk, leven, liefde en vooral van zichzelf!

Werkwijze van vrouwencoach Ilma

Binnen een traject afgestemd op jou, werken we aan jouw specifieke thema, vraag, probleem of verlangen. Ik werk met je lijf, je zintuigen, je ademhaling en natuurlijk met dat wat jij me vertelt. Daarnaast maak ik gebruik van systemisch werk (familie opstellingen), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en transactionele analyse (persoonlijkheidstheorie). Kortom: we zitten nauwelijks in de stoel te praten, maar we gaan veel met het lijf aan de slag. Dat doen we bijvoorbeeld met massage, dans, lichaamswerk, ademhalings- en visualisatietechnieken. Een metamorfose van body, mind & soul.

Praktisch

Maak van 2019 jouw top jaar!
Door thuis te komen in jouw vrouw zijn en het zelfs samen vieren. Voluit vrouw zijn! Twee keer een heel weekend.

Data: twee volle weekenden, zaterdag en zondag op Terschelling. 30/31 Maart en 20/21 April 2019. Totale kosten €360,- incl., thee, koffie en lunch. Tijd: 10.00-17:30 uur

Boeken of vragen? Neem contact op! Een andere dag en tijd is mogelijk in overleg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!