Een lang weekend reizen in het veld van aandacht…
OP TERSCHELLING. 

Een duik de diepte in: 
Een compleet programma, met als rode draad: systemisch zielswerk in het Lichaam.
Totaal verzorgd in hotel de Walvisvaarder.  

Parelduiken.
Zijn met wat zich aandient en dat omarmen, zonder het te willen veranderen. Deze intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je eigen lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar zit de spanning in je lichaam, waar stroomt de levensenergie vrij door en waar voel je blokkades? Het is belangrijk hierin innerlijke rust te vinden en dit als een voedingsbodem te laten werken voor jezelf. Je geest leren verstillen en je liefde laten versterken. Jezelf overgeven aan wat is. In de ruimte die ontstaat vind je gaandeweg dat wat je werkelijk zoekt. Kortom: diep opladen.

De intensive is bedoeld voor iedereen die dieper wil voelen in zijn/haar lichaam en de taal van het lichaam wil leren begrijpen. We maken een innerlijke reis via het lichaam en het systemisch veld. Want alle verstrikkingen in het familiesysteem en de effecten hiervan in jouw leven hier en nu, zijn ook voelbaar in jouw lichaam.

BEGELEIDING
Het groepsproces en het onderzoeken van het eigen veld vormen de basis. De nadruk ligt vooral op het vergroten van de eigen kracht in het lichaam. Deze manier van werken kenmerkt zich door voelen. We laten je op een veilige manier openstellen en ontdekken wat je voelt, waar je vandaan komt en wie je bent. Daarbij spreken we de wijsheid van het lichaam aan en volgen haar het systemisch veld in. We gaan samen op reis en verkennen via de taal van het lichaam de vraag in het systemisch veld.

In deze reis ont-moeten wij ons van allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Je levensenergie zal meer stromen in je lichaam en je leven, op allerlei gebieden. Het zal je een diepe innerlijke rust op zielsniveau brengen.

Ook interessant om deze manier van werken te onderzoeken voor als jij overweegt om dit aan jouw professie toe te voegen in de training het ‘Roepen van de ziel’.

Dompel je onder in deze zee van aandacht.
Werkwijze:
🤍meditatie
🤍systemisch werken via het lichaam
🤍opstellingen in de magische natuur van Terschelling
🤍5 ritmes (meditatieve vorm van dans)
🤍klankschalen
🤍beeldspraak/sage kaarten
🤍schrijf en deel oefeningen.
🤍rituelen
🤍helende adem
🤍emotioneel, energie en innerlijk-kind werk.0008A542-75B3-439A-99A5-B505BB8DD5F3 2.png