Agenda

Doe mee met de wekelijkse zintuigenwandeling of andere geplande sessies | workshops | retraites.

Hieronder vind je de retraites en workshops die de komende tijd gepland zijn:

Winter Workshop opstellen in de natuur, op de grens van oud en nieuw.

29 t/m 29 Dec 2021

Op de drempel van het nieuwe jaar, van oud naar nieuw. het oude en het nieuwe Het oude wordt oud zodra het nieuwe komt. Dan mag het voorbij zijn. Zodra het voor ons voorbij mag zijn, gaat onze blik en onze beweging vooruit. Als we in deze beweging inhouden, stopt ook het nieuwe. In plaats van te komen, blijft het uit. Het nieuwe maakt het oude oud. Het neemt zijn tijd en zijn mogelijkheden weg. Hoe sneller we ons aanpassen aan het nieuwe, hoe sneller het oude achterblijft. Het blijft achter, zonder het nieuwe te stoppen en in de weg te staan. Is het oude helemaal voorbij? De dagen van het oude zijn geteld door het nieuwe. Hoe kostbaar en waardevol het eens voor ons ook was, alleen als het oude in het nieuwe meegaat blijft het werken in het nieuwe. Het oude komt in iets nieuws binnen en blijft tegelijkertijd achter in het nieuwe.

29 Dec 2021

Roepen van de ziel

25 t/m 28 Feb 2022

Voor alles is een tijd. Na 12 groepen, heeft Connie besloten het stokje door te geven. Aan ons en jullie, om dit mooie werk de wereld in te brengen. Wij willen graag een weekend samen door brengen om daar bij stil te staan.

25 Feb 2022

Een lang weekend reizen in het veld van aandacht… Parelduiken

11 t/m 13 Mar 2022

Een lang weekend reizen in het veld van aandacht… OP TERSCHELLING.  Een duik de diepte in:  Een compleet programma, met als rode draad: systemisch zielswerk in het Lichaam. Totaal verzorgd in hotel de Walvisvaarder.   Zijn met wat zich aandient en dat omarmen, zonder het te willen veranderen. Deze intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je eigen lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar zit de spanning in je lichaam, waar stroomt de levensenergie vrij door en waar voel je blokkades? Het is belangrijk hierin innerlijke rust te vinden en dit als een voedingsbodem te laten werken voor jezelf. Je geest leren verstillen en je liefde laten versterken. Jezelf overgeven aan wat is. In de ruimte die ontstaat vind je gaandeweg dat wat je werkelijk zoekt. Kortom: diep opladen. De intensive is bedoeld voor iedereen die dieper wil voelen in zijn/haar lichaam en de taal van het lichaam wil leren begrijpen. We maken een innerlijke reis via het lichaam en het systemisch veld. Want alle verstrikkingen in het familiesysteem en de effecten hiervan in jouw leven hier en nu, zijn ook voelbaar in jouw lichaam.

11 Mar 2022

Leven met verlies

31 Oct t/m 04 Nov 2022

Leven met verlies. Iedereen maakt verliezen mee in de loop van het leven. Niet altijd is er voldoende tijd en ruimte om verlies op een goede manier te integreren in je leven. Dat kan een verlies zijn als gevolg van de dood van een dierbare, een scheiding, ontslag, ziekte etc. Op het prachtige eiland Terschelling bieden we jou de gelegenheid alsnog de tijd te nemen aandacht te geven aan de impact die ervaringen van verlies op jouw leven hebben.

31 Oct 2022